Måste nästan börja skämmas snart...

... jag är så dålig på att uppdatera nuförtiden. Jag har för lite att skriva om. Hoppas det kommer mer lust till sommaren. För nu bara rinner tiden iväg i nattens mörker. Funderar på om man ska ta med bärbara datorn och kameran och bara sätta sig lite här och där och skriva saker för att fånga en känsla. Men tror just nu det kommer bli rätt dystert eftersom det är så tråkigt väder, mörkt och oengagerat.

Fick iallafall massa julklappar som jag är riktigt nöjd med. Får väl ta mig kraft att fota dem ikväll eller imorgon. Julafton blev bra och jag var hemma hos föräldrarna och firade den där, vilket hjälpte för att få lite julkänsla iallafall under självaste julafton.

Sen var vi ut ett gäng på juldagen och man träffade många bekanta ansikten och det gjorde kvällen bra. Men västerås kan vara en väldigt tråkig stad att gå ut i annars. För de enda som man tar kontakt med och som kontaktar en är vänner och bekanta typ.

Så har jag lyckats dra på mig en förkylning så jag vågar inte träna så mycket. Men ska se om jag kan pressa bort den med vitlök ikväll.

Dan före dan före dopparedan

fullt med folk det är på stan

men jag ej alls på detta klagar
för det är i dessa dagar

gymmet inte helt fylls upp
av en stor och hetsig grupp

som kommer dit vid årets slut
och vill gö av med allt sitt krut

så de tappar julematen
som de lassar upp på faten

men slutar sen i tidig vår
så är det nog varje år

sommaren det är ju tiden
för den lugna gypafriden

Dagen börjar krypa nära

då man ska fira med de kära

ur världen är nu gåvokrisen
och kom ner rätt lågt i prisen

till föräldrarna blir det vad de sa
att de behövde nytt av ha

till syster har jag bara gissat
eftersom jag hennes lista missat

men tror nog hon kan bli belåten
när det dunkar uti plåten

hoppas jag ej förmycket säger
men det är rätt hårda grejjer

denna helg iallafall
har gått lugnt till som den skall

hade lite bjudning på fredan
som nog vissa visste redan

på kvällen blev det glögg och prat
och även kollegans pojkväns tjat

men tycker kvällen slutade lugnt
och man på natten sov så tungt


Nu har jag inte skrivit på dagar...

... och några av er på mig klagar.

men jag har svårt att hitta tiden
i sökandet av julefriden

men inte mycket som har hänt
jag har nästan glömt advent

jag ska försöka bättra mig
men om det går det visar sig

kom på att jag skulle gjort en julkalender
men det är lite sent den 18 december

julen har blivit en ommande böld
som dyker upp i vinterns köld

man glömmer vad som viktigt är
när man stressar runt såhär

man bara försöker hitta klappen
med den bästa prislappen

julen handlar om gemenskap, kärlek och barnen
inte vad som är under granen

(133) Första julklappen köpt

Nu har jag äntligen köpt en julklapp. Vad det är säger jag inte för då kanske den jag köpt den till ser vad det är och det är ju fusk. Har nån mer kvar att köpa men skönt att fått en köpt iallafall.

Nu åter till dåtiden. I fredags så hade jag lite kollegor över på singstar och guitar hero. Tanken var att det skulle vara en förfest också, men jag var tvungen att ta det lite lugnt så jag skulle orka upp på lördag morgon. Så vid elvatiden gick de andra till krogen och jag kunde somna i lugn och ro.

Resten av helgen var jag på repskapsmöte med RKUF så det var inte så jätteutvilande helg. Men var rätt kul ändå fast det inte började så bra dock. Jag klev upp strax före klockan sex på morgonen eftersom tåget gick några minuter i sju. Jag kollade upp när bussen skulle gå och rörde mig utåt. Femtio meter från bussållplatsen hör jag bussen en bit bort och börjar springa. Men när jag springer tappar jag min bok som jag hade tagit med mig. Så jag vände för att plocka upp den och sprang sen vidare. Men innan jag var framme hade föraren stirrat bara på hållplatsen och kört förbi.

Det var då ca en halvtimme kvar innan nästa buss skulle gå. Så jag tänkte att jag lika gärna kan gå till stationen eftersom det tar ungefär en halvtimme att gå dit. När jag gått ungefär halva vägen så möter jag en polisbil och eftersom det var den enda bilen ute så tänkte jag på att det var just en hundpatrull. Sen när jag gått ett par hundra meter till så kör samma polisbil om mig igen. Jag tänkte att han säkert skulle tillbaka till stan. Men så ett par hundra meter fram så vänder han igen och då börjar jag ana ugglor i mossen. Den här gången åker han rakt över gatan och in mot mig.

Jag blir lite fundersam men går fram till bilen och då passade jag tydligen in på signalementet av nån som varit ute och traskat på E18 mitt i natten. Eftersom det inte är så många ute klockan sex en lördagmorgon så var han ju tvungen att kolla upp det. Men eftersom jag gick mot E18 och var nykter så var det inte mer än att polismannen tackade för sig och drog iväg. Sen går jag ett par hundra meter till och så kommer pikébussen och svänger in framför mig och då fattar jag ju vad de ville så jag sa bara att jag redan visste vad de ville och då åkte de vidare. Som tur var så träffade jag inte på nån mer polis efter att jag kommit över E18 isåfall hade de nog varit mer tveksamma.

Men kom iallafall i tid till tåget och sov på väg till stockholm. Sen var det möte hela dagen med undantag för flera timmar tråkig bössinsamling. Det är inte riktigt min tårtbit det där att skramla bössa. Så jag bjöd på pepparkakor istället. Efter mötet gick vi och såg filmen die welle. Trodde det skulle vara jobbigt att se den eftersom den var på tyska men man kom in i det förvånansvärt snabbt och det var en riktigt bra film som jag kan rekomendera. Även om inte alla i salongen verkade tycka det eftersom man hörde snarkningar mitt i den del av filmen som var mest spännande.

Sen var det lite kortspelande på kvällen och möte hela söndagen. Det var min helg det. Nu tänkte jag titta lite på tv-serier och somna till dem.

(132) Snor några bilder

Är rätt trött efter helgen så passar på att sno ett par roliga bilder. Jag kommer kanske skriva om helgen osv imorgon. Vi får se.

Här är bevisning på katters onda natur
(128) Börjar tappa tron på polisen...

Idag när jag satt och plogade fick jag ett samtal från polisen. Han lät för trevlig för att det skulle vara nått jag gjort (inte för att jag gör mycket olagligt men med tanke på ipred lagen så sitter man väl aldrig säkert). Så jag förstod nästan vad det handlade om, misshandeln som skedde 19 april i år (tror jag). Så var det också, han ville ringa  och säga att de tänkte skriva av det... va? tänkte och sa jag. Här har jag ingenting hört (förutom att jag fick ett papper om hur läget låg en gång) sen det hände, och nu vill de bara strunta i att göra något åt det.

Så jag frågar varför och han säger eftersom det står ord mot ord. Men då har polisen tagit bilder på hur jag såg ut efter misshandeln och jag såg rätt illa tilltygad ut. Men då säger han att killen gjort en anmälan på mig att jag bitit honom i bröstet , när det enda jag var kapabel att bita i efter det att han slängt ner mig på marken och satt sig på min rygg var asfalten (och det kändes i tänderna ett par dagar efteråt). Men det sjuka är ju att de inte har tagit något vittnesmål från mig utan bara gått på vad killen som slagit ner mig sagt och vad hans tjejkompis hållit med honom om.

Han sa att vi hade kallat tjejen för allt möjligt dravvel, vilket jag inte skulle göra och jag inte kan komma ihåg att jag gjort (visst jag var full men inte så full att bitarna försvunnit helt). Iallafall så hoppade killen på mig i ryggen när jag och min polare gick och sjöng "we´re not gonna take it" och bara det att han hoppade på i ryggen visar ju hur feg killen är. Sen puttade han ner mig, via knät ner platt i marken. Satte sig på min rygg och slog mig i bakhuvudet så att ansiktet slog i asfalten. Då svartnar det till en stund och jag vet inte riktigt vad som hände hur mycket mer han slog men klarnade till och hörde tjejen han var med be honom sluta och sen springer han därifrån (och då ropar jag en ful sak efter honom).

Jag tycker det är misshandel om inte grov misshandel (eftersom jag inte kunde försvara mig och våldet var mot huvudet och de vill skriva av det hela för att killen fått skavsår på bröstvårtan eller nått... blir så förbannad att jag inte blivit informerad eller hörd under hela tiden. Jävla polisslarv säger jag...

Såhär såg jag ut i ansiktet dagen efter misshandeln.

(126) Händer inget om dagarna vad ska man då skriva

Jättesvårt att skriva om saker när det inte händer något om dagarna. Det mest intressanta som hänt idag är att jag kollat på årets julkalender och kliat mig för mycket i ena ögat. Eller nä kanske är det att det verkar vara fel på mig eller min väckarklocka eftersom jag har den inställd men har kommit försent till jobbet ändå 3 gånger i rad nu. Antingen slår jag av den i sömnen utan att jag ens märker det eller så gillar inte mobilen heller att kliva upp före klockan 6 på morgonen. Nått är det iaf. Ska göra ett expriment till imorgon och se om jag tar mig upp med 5 olika larm på mobilen.

Så bjuder jag på ninjakatter


(125) Hårda killar gråter inte över spilld mjölk

Jaha då har man matat katterna på gården då... klantot johannes som skulle vara så duktig att leda sin cykel från affären för att slippa trilla på grund av en trälig matkasse... blev istället lat ett par hundra meter hemifrån och skulle hänga kassen på styret för att slippa bära den. Dum idé johannes... självklart så tar det bara nån sekund innan kassen åker in i hjulet och krossar en stackars mjölktetra så det blödde mjölk över hela backen.

Men manlig som man är så suckar man bara lite tungt och traskar vidare med en mjölkdroppande konsumkasse. Inte gråter han över spilld mjölk heller. Men drar nog av tio kronor från julklappspengarna.

För de som är intresserade hur det går med min träning så tycker jag att det går bra iallafall. Men tror inte man kan se så mycket resultat. Men lägger upp första bilden och senaste bilden så får ni själva jämföra.


RSS 2.0