Massa gjort

Nu har jag fått massa gjort hemma känns det som, fast det är nog inte så mycket ändå när man tänker efter. Har byggt 2 st trösklar, rätat till ramen lite, satt upp en högtalare över tvn, satt upp gardiner i köket, satt upp en ny kökslampa och köpt skjutdörrar till sovrummet. Har inte tagit några bra bilder på det än dock.

Just nu är mitt sovrum rena rama byggarbetsplatsen med sågspån och stök överallt.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva längr, det är därför jag uppdaterar så sällan. Har lagat massa mat men det mesta är rätt normala grejjer så de orkar jag inte med att skriva. Men får försöka skriva lite oftare iallafall.

Ska posta bilder rätt snart

En dag senare

Jag vet att jag skrev att jag skulle lägga upp en bild men har inte riktigt haft ork att få bilder och grejjer på det. Men nu har jag fixat till det. Idag har jag även fått bakdelen ur kärran och köpt mig saker så att jag kan såtta upp golvsocklar. Sen köpte mamma tyg så att jag kan få mig ett par gardiner i köket äntligen. Sen har jag tänkt borja fixa iordning akvariumet för fiskar. Ska gå till akvariebutiken imorgon och prata med honom om att bygga en sump och vad det kan kosta.

Idag ringde jag även ett glasmästeri (ja jag ringde dit, helt otroligt) och kollade lite om spionglas (spegel på ena sidan och genomskinligt på andra) som jag tänkte sätta in i fönstrena i sovrummet för att slippa ha persiennerna nere hela dagarna. Var inte så farligt dyrt. Jag tror att det kan öka värdet på lägenheten eftersom säkerligen många kan störa sig på att man ser in i sovrummet. 

Men nu kommer bilden ni alla väntat på


är så stökigt på golvet just nu så kan inte ta så mycket bättre bild

RSS 2.0