Bilder var det ja...

Har en tendens att inte orka fota. Hade filmkväll igår och idag har jag haft lite att göra också. Men det kommer nog någon dag när jag orkar lite mer. Har lätt att fastna i soffan. Nu måste jag betala alla räkningar... har inte hunnit det riktigt än nän.

I helgen är det halloweenfester här och där, men jag har inte någon att gå på än. Men det är kanske bra för jag har inte någon kostym iår. Men jag brukar vara duktig på sistaminutenlösningar.


Hann inte med några bilder

Jag fastnade vid lite städning och ett oljebyte så blev inga foton idag. Men lite text ska man väl kunna klämma in.
Äntligen kom det lite lön, det behövde jag verkligen. Ska försöka leva sparsamt på den så man kanske kan göra något kul i vinter. Nicklas vill få med mig till thailand 2 veckor vilket låter frestande, men det är inte gratis precis. Har massa saker som det måste in pengar i också, ett tomt akvarium, saknade lister, motorrenovering m.m. men ska försöka sälja lite bilgrejjer så jag får råd med det.

Nu blev jag dålig igen

Har en tendens att tappa bloggen när jag startar om datorn. Men nu har jag den lite igång igen hoppas jag. Men nu är jag för trött för att skriva så mycket. Men imorgon ska jag städa och sedan kanske jag ska ta lite kort.

RSS 2.0