(61) nu är det fredag igen!

Äntligen fredag igen! nu kan jag slappna av en hel helg. har inga planer mer än att ligga och slappa typ. Riktigt skönt. Väldigt lite kommentarer på min novellaktiga grej i förra inlägget. Vill ju veta vad ni tycker om det.

Idag är annars än rätt skön dag i övrigt också. Bytte bort min blixt till kameran (kommer nog dock skaffa en ny) mot en bärbar dator, en mobiltelefon, en hjälm och en laserskrivare. Så har jag klippt mig också så jag känner mig fin i håret. Det är inte allt, det bara strömmar in positivitet idag för min nya telefon kom också och så fick jag lön också (en ganska hög sån).

Så hoppas helgen fortsätter i samma anda

Kommentarer
Postat av: Anna

Då tycker jag du ska ställa upp när de blir en tävling nästa gång och slå dom jävlarna ! för då skulle jag titta igen :)

2008-09-27 @ 11:18:01
URL: http://aaannadahlqvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Det tycker jag verkligen du ska :)

2008-09-27 @ 11:25:44
URL: http://aaannadahlqvist.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej söta du! vad tycker du om homosexualitet? kika i min blogg och skriv just din åsikt, vore jätte snällt! dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget senare ikväll, tack puss!!

2008-09-27 @ 16:00:06
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag tycker att det var en väldigt fin novell. Modigt av dig att våga lämna ut dig så. Jag kan nog gissa mig till vem hon är...

Kram

2008-09-27 @ 21:48:32
URL: http://www.neaochhenke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0