Katastrofen blev inte så katastrofal tillslut

Var ju lite panik igår när man inte hade kommit hemmifrån när klockan var 5. Vanligtvis brukar man börja fira midsommar mycket tidigare, men det är ju den längsta dagen på året så man har väl lite tid på sig. Vi åkte iallafall till larsson med inställningen att man får göra det bästa av situationen. Vi åt, drack, pratade och spelade kubb, det var väl trevligt men ingen fest precis.

Lite senare på kvällen föreslår nicklas att vi skall åka till svedman och se vad han hittar på. Så jag, nicklas, sofia och petra åker dit. Väl där så är det rätt bra drag och de flesta är ganska bra i gasen. Så blir vi bjudna på öl från barnpoolen där det flyter omkring ett hundratal öl och blir tillsagda att det bara är att ta för sig. Gratis är gott så man gick väl till den där poolen ett par gånger under kvällen.

Vi hade jättekul därute och tävlingscyklade på barncyklar, sköt luftgevär, snackade och flöt runt. Klockan gick fort och vid 3 tiden så åker sofia och petra hem medans jag och nicklas stannar. Vi fortsatte att hålla igång någon timme men sen börjar alla ge upp. Så jag och nicklas fiskade upp varsin vinflaska som också flöt omkring i poolen och började tömma varsin. Tror nog solen gått upp innan vi somnade, men kul var det iallafall.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas att du får en bra kväll! :)

2008-06-21 @ 18:47:34
URL: http://ikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0